Egendesignade motiv
betala med
Tryckta i Sverige
Julerbjudande - 30% på alla posters* med koden: jul30
*Gäller vid köp över 499kr
/
/
6 billiga inredningstips

6 billiga inredningstips

Dela artikeln

Billiga inredningstips är något som kan passa bra när priserna stiger på allt fler produkter. Du kan även ha flera andra anledningar till att vilja inreda billigt, du kanske vill leva sparsamt eller precis har flyttat till din första lägenhet. Oavsett anledning så kommer här våra 6 bästa tips på hur du kan inreda billigt och få dina rum att få precis den känslan du är ute efter fast till en mindre budget.

Billig inredning med posters

Att dekorera din vägg med posters är ett smart och billigt sätt att inreda på, du kan när som helst byta motiv beroende på humör eller säsong utan att det kostar en förmögenhet. När det kommer till ramar så ska du gärna satsa på kvalitetsramar som håller länge och med snabbmontering så spar du pengar i det långa loppet. Posters & tavlor kan även ge dina rum extra färg och unika motiv för en personlig känsla, du kanske till och med vill skapa din egna personliga tavelvägg. Om du är själv är intresserad av fotografi kan du förstora upp dina egna bilder och hänga upp dem billigt och enkelt, om du vill ha professionella bilder eller motiv till ett billigt pris så finns det massor att välja på i vår webbshop.

På tal om tavelväggar så har vi färdigkomponerade tavelväggar för att göra det enkelt för dig, vi har alltifrån motiv för barnrummet till trendiga stadsposters och naturposters mm.

Billig inredning? Använd växter och gamla vaser!

Gröna växter och fina vaser ger din inredning en mer naturlik stil och känsla. Du kan ha allt från små färgglada blommor och små kaktusar till klassiska gröna växter men satsa gärna på växter som överlever länge. En bonus är även att luften blir renare i rummet och ditt rum får en mer levande känsla. Vaser och krukor är något du med fördel kan hitta på loppisar för att spara pengar, har du en stilren inredning för övrigt så kan du med fördel gå på lite färglada vaser.

Använd rätt belysning till din inredning

Hellre flera mindre ljuskällor än en kraftig! Att inreda med belysning är något som många glömmer men som verkligen kan komplettera din övriga inredning. Satsa på många små ljuskällor och en varm ledbelysning så sparar du pengar och skapar ett härligt sken i ditt hem.

Inred med mysiga textilier

Mattor, gardiner, kuddar mm. Just textilier är något som du ofta kan köpa billigt och som finns i stor variation. Textilier skapar en mysig och ombonad känsla till ditt rum och är enkelt att inreda med satsa på liknande kulörer för att inte få en rörig känsla.

Skapa din egna billiga inredning

För dig som är kreativ, eller vill testa att skapa något unikt för just dig, finns möjligheten att skapa din egna dekoration. Leta efter möbler på loppis som du sedan kan bygga eller måla om så de passar din inredning. Möjligheterna är enorma.

Håll koll på rean

Skriv upp dig på olika nyhetsbrev där du ofta får unika och bra erbjudanden och handla gärna mellan säsonger när det ofta är rea. Vi hoppas att du har fått mer inspiration på hur du kan investera i en billig inredningsstil med våra tips. Du kan kika på våra trendiga och billiga posters och ramar eller besök vår inspirationssida med tavelväggar. Lycka till med din inredning!

Prenumerera på Juniqor magazine

Prenumerera helt gratis på juniqor Magazines nyhetsbrev och få bra nyhetstips och unika erbjudanden!

Nyheter

Fler artiklar

Här är din rabattkod

Ange nyhetsbrev20 i kassan för att erhålla din rabatt på 20%. Rabatten gäller vid ett tillfälle och på alla posters. 

20% rabatt

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och få 20% på alla posters första gången du handlar*

*Gäller endast posters, ej reaprodukter. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Du godkänner även hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.