Egendesignade motiv
betala med
Tryckta i Sverige
Julerbjudande - 30% på alla posters* med koden: jul30
*Gäller vid köp över 499kr
/
/
Inred med posters – 5 enkla tips

Inred med posters – 5 enkla tips

Dela artikeln

Vill du inreda ditt hem med posters eller skapa en tavelvägg? Posters och tavlor har numera blivit en trend och den är här för att stanna. Posters är inte bara snyggt att ha i hemmet utan även billigt och väldigt enkelt att inreda med oavsett stil. Vi på Juniqor har listat våra 5 bästa tips på hur du kan lyckas med att inreda med posters och tavlor.

1. Skapa personliga tavelväggar

Ett bra sätt att inreda din vägg med posters är genom att skapa din egna tavelvägg. En tavelvägg är alltså en samling av tavlor eller posters som du själv kan välja ut enligt tycke och smak för att sedan hänga upp i en snygg kombination på väggen.

2. Inred med posters efter ett tema

Att välja ett tema för dina posters kan vara ett snyggt sätt att få inredningen sammanhängande, det kan exempelvis vara ett tema med blommor, naturposters eller posters med stadsmotiv. Tänk även igenom vad din övriga inredning andas för stil och anpassa dina motiv därefter.

3. Testa nya placeringar på dina posters

Är du trött på att hänga upp tavlor på väggen? Då kan det vara dags att testa några nya placeringar på dina tavlor. Kanske lutandes i en bokhylla, på golvet eller mot fönstret.

4. Välj rätt färgskala till posters och övrig inredning

Det är de små detaljerna som gör att du kommer att lyckas med din inredning, se till att matcha dina posters med resten av din inredning i exempelvis samma färgskala. Om du har mycket vitt i ditt rum satsa på vita, eller kanske gråa posters för att få en röd tråd genom inredningen för en mer minimalistisk och strikt still eller använd dina posters för att få in färg i rummet. Med neutrala färger i din inredning så har du större valfrihet när du väljer dina posters.

takposter

5. Inred med posters i olika storlekar

Testa gärna att använda olika mått och storlekar på posters och ramar. Även det kan skapa en symmetri och kan se väldigt snyggt ut.

Samling med stadsposters

För mer inspiration är du välkommen att kika på våra posters, ramar och tavelväggar för att hitta något som passar just dig. Du kan även följa vår Instagram för regelbunden inspiration till dig som vill bli en inredningsexpert.

Prenumerera på Juniqor magazine

Prenumerera helt gratis på juniqor Magazines nyhetsbrev och få bra nyhetstips och unika erbjudanden!

Nyheter

Fler artiklar

Här är din rabattkod

Ange nyhetsbrev20 i kassan för att erhålla din rabatt på 20%. Rabatten gäller vid ett tillfälle och på alla posters. 

20% rabatt

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och få 20% på alla posters första gången du handlar*

*Gäller endast posters, ej reaprodukter. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Du godkänner även hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.