Egendesignade motiv
betala med
Tryckta i Sverige
Julerbjudande - 30% på alla posters* med koden: jul30
*Gäller vid köp över 499kr
/
/
Tips på sommarinredning – så ska du tänka
Posters på motiv av lime

Tips på sommarinredning – så ska du tänka

Dela artikeln

Nu när sommaren är runt hörnet är det ett perfekt tillfälle att inreda ditt hem med varma och fina färger som tar ut den härliga sommarkänslan. Innan du välkomnar ännu en varm sommar till ditt hem vill vi passa på och ge dig våra bästa tips om hur du kan inreda ditt hem inför sommaren och vad du ska undvika.

Bra sommarfärger

Vilka färger ska du använda till din sommarinredning? Vi rekommenderar somriga och ljusa färger såsom gult, grönt, vitt, turkos eller rosa exempelvis, Det gör att inredningen matcher det varma och färgglada vädret utomhus. Använd gärna lätta material såsom linne och tunt bomull till exempelvis gardiner eller sängkläder det kan göra så att hela rummet känns lättare.

Posters på motiv av lime

Köp inte in för mycket nytt till din sommarinredning

En tendens man kan få när man vill ändra sin inredningsstil är att man köper in för mycket nytt, så kallade spontanköp. Det kan bli dyrt i längden, speciellt om du inte tänkt igenom din inredning innan utan bara tar det som ser snyggt ut i butiken och kanske aldrig får användning av dina nyinköpta produkter. 

Vårt tips är därför att planera din inredning med vilken känsla du vill ha samt vilka färger du vill satsa på. Försöka undvika att köpa in för mycket nytt och tänka på ett mer hållbart sätt, satsa gärna på ett fåtal produkter med kvalité som du vet att du kommer ingå i din inredning varje sommar så kommer du göra din ekonomi en tjänst.

Byt ut dina posters till sommarposters

Ett enkelt och billigt sätt att inreda för sommaren är att byta ut dina standard posters med mer somriga posters. En tavla med en vacker strand eller ett grönt fält hade passat perfekt för att ta fram den varma sommarkänslan. I Juniqors webbshopp hittar du ett sortiment av just sommarposters, Vi har även posters med somriga färger och övriga årstider så kika gärna och hitta något som passar dig.

Mixa din sommarinredning med växter

Ett bra sätt att kombinera din sommarinredning är med gröna växter och färgglada blommor. Fördelen är att växter och blommor kan komplettera resten av inredningen och skapar en levande atmosfär. Det finns till och med forskning som visar att du som människa mår bättre med gröna växter och blommor i ditt hem, vi har även hört att bilder eller posters med naturmotiv kan ha en positiv effekt för ditt välmående.

Med dessa tips hoppas vi att du har fått några nya idéer på hur du kan ta din sommarinredning till nästa nivå. Du kan även kika på våra posters och färdiga tavelväggar för att få ännu mer inspiration till din inredning.

Prenumerera på Juniqor magazine

Prenumerera helt gratis på juniqor Magazines nyhetsbrev och få bra nyhetstips och unika erbjudanden!

Nyheter

Fler artiklar

Här är din rabattkod

Ange nyhetsbrev20 i kassan för att erhålla din rabatt på 20%. Rabatten gäller vid ett tillfälle och på alla posters. 

20% rabatt

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och få 20% på alla posters första gången du handlar*

*Gäller endast posters, ej reaprodukter. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Du godkänner även hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.