Egendesignade motiv
betala med
Tryckta i Sverige
Julerbjudande - 30% på alla posters* med koden: jul30
*Gäller vid köp över 499kr
/
/
Inred med färg

Inred med färg

Dela artikeln

Inred med färg, vi ger dig tips hur du kan tänka. Vill du sätta mer färg på ditt hem men inte riktigt vet hur du ska komma igång? Du kan egentligen inreda med färg lite hur som helst, allting är en smaksak. Men vi vill ge dig några tips för kan göra processen enklare och ge dig inspiration.

Inred med färg med hjälp av färgpaletter

När du har bestämt dig i vilka färger du vill inreda ditt hem med blir det enklare för dig att veta vad du ska göra. Om du bestämmer dig att använda färger såsom vitt, beige och mörkblått så har du plötsligt ett färgpalett att utgå ifrån. Då vet du på vad ska fokusera på. 

Färgtema

Vilket leder till tips nummer två, färgtema. Många färger kan se bra ut om de används på rätt sätt, så om du sätter upp några grundfärger så kan du variera nyanserna av dessa. Tanken är att inte använda allt för mycket olika färger samt blanda färger som inte passar ihop, då finns risken att rummet upplevs som stressigt och rörigt. Idén är att utgå ifrån ett färgtema där allting hänger ihop på ett lugnande sätt.

Utgå ifrån en röd tråd. Om vi tar exemplet från ovan. Vitt, beige och mörkblått. Då kan vit vara huvudfärgen, medans beige och mörkblått bli sekundära färger som kompletterar detaljer och liknande.

Färga inte allt

När du vill ta in med färg i ditt hem betyder det inte att du behöver färga precis allt. Om du målar en vägg med en trendig färg som du har sett men sedan tröttnar på färgen har mycket tid gått åt spillo. Sätt därför färg på detaljerna som är enkla att byta ut så du kan göra det när du känner för det. Utgå dessutom från dina favoritfärger istället för att bara följa trender, det är ju ditt hem trots allt!

Inred med färg på detaljerna

Posters, textilier, vaser, kuddar eller mattor är saker som är perfekt för att inreda ditt hem med mer färg. Enkelt att byta ut samt relativt billigt. Och kom ihåg vårat tidigare tips om färgpaletter och färgtema, så nästa gång du köper inredning så vet du vilken färg du ska leta efter. Underskatta aldrig detaljerna.

Posters är en utmärkt detalj som ger rummet en lyxigare känsla. Det är dessutom enkelt att byta ut beroende på säsong eller humör. Vi har ett brett sortiment av posters, ramar och tavelväggar som vi hoppas kan inspirera dig mot ett färggladare rum!

Prenumerera på Juniqor magazine

Prenumerera helt gratis på juniqor Magazines nyhetsbrev och få bra nyhetstips och unika erbjudanden!

Nyheter

Fler artiklar

Här är din rabattkod

Ange nyhetsbrev20 i kassan för att erhålla din rabatt på 20%. Rabatten gäller vid ett tillfälle och på alla posters. 

20% rabatt

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och få 20% på alla posters första gången du handlar*

*Gäller endast posters, ej reaprodukter. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Du godkänner även hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.