Egendesignade motiv
betala med
Tryckta i Sverige
Julerbjudande - 30% på alla posters* med koden: jul30
*Gäller vid köp över 499kr
/
/
Inred barnrum, hur gör man?
barnposter kollektion

Inred barnrum, hur gör man?

Dela artikeln

Inred barnrum, vi har tipsen! Vill du dekorera eller få tips om hur du kan uppgradera dekorationen till barnrummet? Då har du kommit rätt. Vi vill hjälpa dig att göra barnrummet mer inspirerande och till en plats där barnen trivs. Vi hoppas på att du som läser detta får några nya tankar som leder till att du skapar det perfekta barnrummet som både du och ditt barn kan njuta av. 

Använd lekfulla barnposters

Barnposters med färgglada djur eller naturmotiv är perfekt för att dekorera dina väggar med. När det kommer till barnens vilja så tänker barnen inte som oss vuxna på att kombinera färger på rätt sätt. För barnen är ofta själva motiven viktigast, men som tur är så finns det posters som gör både barn och föräldrar nöjda ;). Vi på Juniqor har ett stort sortiment av just barnposters och tavelväggar som passar perfekt till barnrummet och samtidigt är snygga att kolla på.

Välj ett färgtema för att inreda barnrummet

Även om barnen kanske inte tänker på hur man kombinerar färgerna som sagt så är det viktigt för oss vuxna och det kan även skapa en harmoni för barnen genom att välja rätt färger. Kombinerar man färger hej vilt riskerar man att rummet blir för “skrikit” vilket kan förstöra lugnet i rummet. Lugnande färger såsom ljusa nyanser av blått, grönt eller rosa är perfekt för att ta fram den rätta känslan i rummet.

inred ditt barnrum så det är lätt att städa

Du vill hålla städningen så enkelt som möjligt, eller hur? Därför rekommenderar vi att inte ha allt för mycket i barnrummet så du inte lägger allt för mycket tid på städningen. Förvaringslådor är något som har sparat många timmar åt oss föräldrar när det kommer till städning. Ha gärna flera lådor och sortera leksakerna enligt kategori. Investera gärna i möbler som du lätt kan dammsuga och städa under så du slipper möblera om hela rummet när du ska städa golven.

Visa vem som bor i barnrummet

Inred väggarna i ditt barnrum med personliga detaljer om ditt barn, det ger en personlig känsla och ditt barn kommer garantera gilla igenkänningsfaktorn. Du kan till exempel köpa bokstäver med barnets initialer och lägga de på en speciell plats, eller varför inte en poster med ditt barns stjärntecken.

Inred ditt barnrum med personliga detaljer

Gosedjur, leksaker eller kuddar kan även vara dekorationer. Du ser även till att rummet blir mer detaljerat med dekoration som även ditt barn tycker om. Och glöm inte att det är barnets rum så satsa på teman som ditt barn gillar för att skapa en plats i hemmet som barnet kommer uppskatta. Vi tycker att ett barnrum ska vara lekfullt, personlighet och inbjuda till kreativitet.

Prenumerera på Juniqor magazine

Prenumerera helt gratis på juniqor Magazines nyhetsbrev och få bra nyhetstips och unika erbjudanden!

Nyheter

Fler artiklar

Här är din rabattkod

Ange nyhetsbrev20 i kassan för att erhålla din rabatt på 20%. Rabatten gäller vid ett tillfälle och på alla posters. 

20% rabatt

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och få 20% på alla posters första gången du handlar*

*Gäller endast posters, ej reaprodukter. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Du godkänner även hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.